Offerte

Bouwen of verbouwen: van idee naar werkelijkheid

Bouwen of verbouwen? Het start altijd met een idee. En al snel wordt een architect ingeschakeld om dat idee uit te werken tot een ontwerp. Een vanzelfsprekende volgende stap, is het nadenken over de constructie van het bouwwerk. Hoe kan het ontwerp veilig en tegelijk mooi worden uitgevoerd? Kan een ontwerp überhaupt wel gemaakt worden in de praktijk? En wat kost het om de ideeën conform ontwerp uit te voeren? Voordat de aannemer kan starten met bouwen, is een constructieberekening en constructietekening nodig om antwoord te geven op deze vragen.

Hoe werkt het?

Heeft u een constructieberekening en constructietekening nodig, of wilt u een controle op reeds bestaand werk? Ik maak graag vrijblijvend voor u een prijsopgave. Na akkoord daarop heb ik de volledige data van het ontwerp nodig. Bij wat eenvoudiger projecten volstaat het meestal om digitaal gegevens uit te wisselen. Zijn de bouwwerken groter en complexer? Dan is het zinvol om bij elkaar te komen om het ontwerp, de wensen en het budget te bespreken. Op basis van de aanwezige informatie maak ik een constructievoorstel en na het verwerken van eventuele aanpassingen zijn de constructieberekening en constructietekening definitief klaar. Hiermee kunt u als aannemingsbedrijf, architectenbureau of particuliere opdrachtgever verder met het bouwproces.

Persoonlijk, flexibel en pro-actief

Constructieberekeningen die ik voor u maak of controleer hebben betrekking op:

  • funderingen
  • draagconstructies
  • vloeren
  • dakconstructies

Mijn doel is altijd om verschillende belangen in het oog te houden. Berekeningen moeten voor mij voldoen aan de constructieve veiligheid, het aanwezige budget en het gewenste ontwerp, zodat een bouwwerk veilig, stevig en mooi is. Om dat te realiseren werk ik op een persoonlijke manier: ik vind het fijn als we elkaar even kunnen spreken. Van mij kunt u verwachten dat ik nooit alleen maar doe wat u vraagt. U krijgt een stap extra: ik denk met u mee en geef altijd eerlijk aan wat wel, niet en beter kan. Zo kunt u alles wat er is bedacht zo perfect mogelijk in werkelijkheid brengen.

Ik wil graag een offerte aanvragen
Johan zevenbergenOfferte